Imate duboki zagriz?

Otkrijte kako će Ortolook tim riješiti tvoje probleme s dubokim zagrizom

Što je duboki zagriz?

Duboki zagriz je česta pojava kod osoba svih uzrasta i vrlo ga je lako prepoznati: zatvorite zube i nasmijte se – ako ne vidite donje zube vrijeme za posjet specijalistu ortodoncije.

Možete li u Ortolook-u ispraviti duboki zagriz?

Možemo i hoćemo. Ispravljanjem dubokog zagriza čuvate zdravlje svojih zuba i estetiku svog osmijeha. Ako se duboki zagriz ne ispravi sasvim sigurno će doći do oštećenja na vrhovima donjih zubi i stražnjim dijelovima gornjih zubi. Jednom kada se zubi oštete jedino rješenje biti će brušenje zubi i postavljanje umjetnih krunica.

Oni su već ispravili duboki zagriz u Ortolooku:

M

Matea P.

12 dolazaka, 18 mjeseci

Vrlo sam zadovoljna! Osmijeh je oduvijek bio moja nesigurnost, ali sada ću se bezbrižno smijati 🙂 Odlazak ortodontu za mene je vrlo pozitivno iskustvo <3
D

Dominik K.

8 dolazaka, 15 mjeseci

Zadovoljan i sretan! Lijep osmijeh je nešto što podiže samopouzdanje osobe.
K

Kristja R.

17 dolazaka, 24 mjeseca

Osmijeh sa osmijehom, lakše je čistiti zube.
J

Jelena B., 40

9 dolazaka, 14 mjeseci

Preponosna na sebe!!! Veliko hvala cijelom timu na prijateljskom odnosu i ovom wow osmijehu
N

Neven H., 39

8 dolazaka, 12 mjeseci

Dobio sam preporuku za Ortolook ordinaciju od prijatelja. Prije postave mislio sam da imam ok zube jer me mučio samo jedan zub koji je bio uvučen unutra. Sad kada sam završio terapiju i usporedio konačan rezultat sa svojim “ok” zubima s početka vidim da su to dva svijeta. Sada imam toliko pravilan osmijeh i svi zubi se vide. Nema prilike da se nasmijem u društvu a da mi netko ne kaže Wow kako prekrasni zubi! Samo radi tog osjećaja vrijedi nositi aparatić.

Odaberite aparatić za sebe

Odgovorom na par kratkih online pitanja možete saznati s kojim aparatićem ćete biti najsretniji, a ujedno dobiti i najbrži i najkvalitetniji rezultat.