Kako do novog osmijeha?

Ukoliko čitate ovaj tekst spremni ste na promjenu, spremni ste poboljšati svoj osmijeh. Vrlo važan korak je iza vas i sada vam je potreban pouzdan mentor koji će vas provesti kroz ovu divnu promjenu.

Vrijeme je da zablistate i da vas samopouzdanje preplavi.

Evo kako…

Mozaik sretnih pacijenata nakon terapije kod specijalistice ortodoncijedr. Leile
pregled

Pregled i konzultacije sa specijalistom ortodoncije

Naše putovanje počinje bezbolnim i detaljnim pregledom. Odmah nakon toga slijedi razgovor sa specijalistom ortodoncije koji će vam odgovoriti na sva vaša pitanja. Predstavit će vam se najprikladnija vrsta tretmana upravo za vašu situaciju.
Ponuđeno individualno rješenje preporučujemo na osnovi našeg dugogodišnjeg iskustva u postizanju najkvalitetnijih rezultata.
Imat ćete priliku provjeriti kako uživo izgledaju različiti modeli aparatića i čuti iz prve ruke sve o njihovim prednostima i razlikama. Na kraju ćemo zajedno odabrati aparatić s kojim ćemo u najkraćem mogućem roku proljepšati vaš osmijeh.

Dr. Leila objašnjava novoj pacijentici način nakoji se kreću zubi uz pomoć simulacije na računalu.
ArtboardCreated with Sketch.
Dr. Leila pokazuje pacijentici koja je ušla u terapiju kako izgledaju prozirne folije za ispravljanje zubi
pregled

Postavljanje aparatića ili udlaga

Dovoljan je jedan posjet ordinaciji za odabir i bezbolno postavljanje aparatića. Iscrpno ćemo vas uputiti kako pravilno održavati higijenu zubi i postavljenog aparatića te što možete očekivati u prvim danima nošenja aparatića.

Započinje naše putovanje prema novom osmijehu i već sada znamo da nas na kraju čeka prekrasan rezultat. Najljepši dio našeg posla je što svjedočimo stvaranju sjajnih osmijeha.

ArtboardCreated with Sketch.
pregled

Pohvali se s novim osmijehom

Zahvaljujući našoj stručnosti i dugogodišnjem iskustvu, vrlo brzo ćete se moći pohvaliti novim osmijehom. Nesigurnost i sram ostavite iza sebe jer će vaš osmijeh iz dana u dan postajati sve ljepši. Na aparatić ćete se naviknuti brže nego što to možete i zamisliti.

Trenutak skidanja aparatića će biti poseban dan ne samo za vas nego i za nas: stvorili smo još jedan prekrasan osmijeh!

Nasmijana pacijentica u ordinaciji Ortolook tijekom savjetovanja s dr. Leilom

Stvaramo osmijehe bez premca

Popričajmo o vašim željama i kako vam možemo pomoći u postizanju osmijeha na koji ste ponosni

Vi pitate, Ortolook odgovara (FAQ)

Fiksni aparatić, bio on metalni ili estetski, preporučujemo početi nositi nakon što izrastu svi trajni zubi. Gornja dobna granica za postavljanje aparatića ne postoji: imamo pacijente koji i u svojim 50ima ponosno nose svoj aparatić i ulažu u ljepotu svog osmijeha.

U iznimnim situacijama, fiksni aparatić možemo postaviti i na mliječne zube. U tim slučajevima se trajnim zubima omogućava pravilan i neometan rast.

Smatramo da je izbor vrste aparatića individualna odluka.

3 su glavna faktora koja kod naših odraslih pacijenata utječu na konačnu odluku oko postavljanja aparatića:
1. brzina terapije
2. učestalost kontrola
3. vidljivost samog aparatića

Preko 90% odraslih pacijenata u našoj ordinaciji se na kraju odlučuje za samoregulirajuće bravice (Damon sustav) i nevidljive udlage. A pošto smo sigurni u ono što radimo, na kontrolu je potrebno doći jednom u 8 tjedana. Uvjerite se i sami u ono po čemu smo poznati: trajanje naših terapija je kraće do 6 mjeseci od prosjeka.

Opustite se, kod postavljanja bravica ili nevidljivih udlaga nema nikakve boli.

Obećajemo.

Određeni broj pacijenata prvih nekoliko dana nakon postavljanja osjeti nelagodu pri žvakanju. Tu se radi o aktivaciji djelovanja sila koje pokreću zube, ali se i ta osjetljivost povlači kroz dan, dva.

Naše terapije u prosjeku traju oko godinu i pol. Kako to postižemo?

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u radu s preko 3.000 sretnih pacijenata kojima smo vratili nikad ljepši osmijeh na lice. Kod odraslih pacijenata koji su prije već nosili aparatić, i ako to situacija dozvoljava, moguće nam je završiti s terapijom i u roku od godine dana.

Čišćenje zubi ne razlikuje se pretjerano sa ili bez aparatića na njima: zube je potrebno redovito četkati 3-4 minute, po mogućnosti nakon svakog jela. Princip ostaje isti, neovisno koristite li običnu ili električnu četkicu. Za što temeljitije čišćenje preporučujemo i povremeno korištenje interdentalnih četkica.

Prednost rada s najkvalitetnijim svjetskim brandovima aparatića, poput Damon-a, Invisalign-a i Quiklear-a spojena s dugogodišnjim iskustvom specijaliste ortodoncije skraćuje vaše posjete za 50% od prosjeka u struci. Kod fiksnih aparatića na kontrolne preglede se dolazi svakih 6 do 8 tjedana, a kod terapija prozirnim udlagama i rjeđe.

Cilj svake stručne ortodontske terapije je omogućiti pacijentu pravilan osmijeh bez nanošenja štete.

Upravo zbog toga je važno da Vam ortodontsku terapiju vodi kvalitetni specijalist koji zna savršeno uskladiti funkcionalnost zagriza i estetiku osmijeha. Takav trajan i besprijekoran rezultat moguće je postići jedino istovremenim nošenjem aparatića na obje čeljusti. Skoro pa da ne postoji indikacija u kojoj bi iskusan ortodont stavljao aparatić samo na jednu čeljust. Takvom obliku terapije pribjegava se u iznimno rijetkim situacijama, i to isključivo ako je pacijent nedavno nosio aparatić na obje čeljusti.

Za prave rezultate ne vrijede kompromisi, a vaš osmijeh zaslužuje više od polovičnog rješenja!

Postoje dvije vrste smetnji zbog kojih nam se pacijenti obraćaju, a one su estetske ili funkcionalne prirode.

Pod estetskim razlozima ubrajamo:
– zbijene zube,
– rotirane zube,
– zube koji strše ,
– uvučeni zubi ili
– preveliki prostori između dva ili više zubi.

Funkcionalni razlozi mogu biti:
– otvoren zagriz (prostor između gornjih i donjih zubi kada su zadnji zubi spojeni),
– dubok zagriz (kada od gornjih zubi ne vidite donje),
– križni zagriz (kada se gornja i donja čeljust ne poklapaju) ili
– druge čeljusne nepravilnosti.

Istraživanjem ortodontskih aparatića iskazali ste interes za rješavanje smetnje i već ste napravili prvi korak, a da toga niste ni svjesni. Drugi korak je onaj najvažniji, a odnosi se na odabir specijaliste ortodoncije kojem ćete povjeriti zdravlje svojih trajnih zubi. Trajni zubi su od presudne važnosti za kvalitetu života, jer jednom kada ih izgubimo drugi prirodni više nikada neće izrasti.

Broj nasmiješenih pacijenata na kraju tretamana, raznovrsnost aparatića u ponudi, zastupljeni brandovi i licence mogu vam biti od pomoći pri odabiru kvalitetnog i modernog specijaliste ortodoncije. Tu smo da vas vodimo kroz ovu pozitivnu promjenu koju ćete s nama doživjeti vrlo brzo.

Zanimaju te iskustva drugih ljudi?

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo na svojoj web stranici.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje iskustvo na svojoj web stranici.

Prijavi se na naš newsletter i dobiti ćeš poklon na prvom pregledu.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.