Imate otvoreni zagriz?

Otkrijte kako će Ortolook tim riješiti vaše neugodnosti s otvorenim zagrizom.

Skupina slika u obliku srca na kojoj se nalaze zadovoljni pacijenti nakon skidanja ortodontskog aparatića
3d model zubi na kojima se prikazuje sličaj sa zubima koji su u otvorenim zagrizu

Što je otvoreni zagriz?

Otvorenim zagrizom definiraju se sve situacije u kojima se pri zagrizu ne dodiruju stražnji ili prednji zubi. Prostor koji se pojavi između gornjih i donjih zubi u velikoj većini otežava govor ili izgovor pojedinih riječi te onemogućuje pravilno žvakanje hrane.

Možete li u Ortolook-u ispraviti otvoreni zagriz?

Apsolutno. Vrlo je važno na vrijeme ispraviti otvoreni zagriz, jer u protivnom može doći do preopterećenja stražnjih zubi kada se prednji ne dotiču. Prekomjerno trošenje i pucanje zubi učestala su pojava kod osoba s otvorenim zagrizom.

Oni su već ispravili otvoreni zagriz u Ortolooku:

M

Mia L.

18 dolazaka, 24 mjeseca

Postoji citat koji govori da je osmijeh najljepša stvar koju čovjek može nositi. Napokon ću i ja biti baš taj čovjek. Hvala Vam za ovo predivno i ugodno iskustvo!
E

Ela P.

12 dolazaka, 18 mjeseci

Zadovoljna sam sa osmijehom, sve je super
V

Vedrana G.

10 dolazaka, 12 mjeseci

Novi osmijeh je slatko dobro jutro i jos draze laku noc. Osmijeh koji mi je poklonila dr.Leila je nesto sto ponosno nosim svaki dan i zaista ne bih pogrijesila da kazem da mi je promijenio zivot! Zadovoljnija, samopouzdanija, široko nasmijana nova ja.

Odaberite aparatić za sebe

Odgovorom na par kratkih online pitanja možete saznati s kojim aparatićem ćete biti najsretniji, a ujedno dobiti i najbrži i najkvalitetniji rezultat.