Zubi koji strše

zubi-koji-strse

Zašto zubi strše?

Zubi strše – nalaze se izvan pravilnog luka – najčešće zbog nedostatka prostora. Kod mladih je vrlo česta pojava trojki ili dvojki koje se nalaze iznad susjednih zubi.

Možete li u Ortolook-u ispraviti zube koji strše?

Da. U ovakvim situacijama prvo ćemo napraviti prostor za određeni zub, a nakon toga ga spustiti u njegov prirodni položaj. Tako ćemo postići simetriju osmijeha i popraviti funkciju zuba.

Pročitajte iskustva naših pacijenata koji su došli s problemom zubi koji strše

Gregor V.
15 dolazaka, 24 mjeseca

Dr.Leila je zelo strukovna in prijazna oseba. Prav tako osobje. Rezultat terapije je bil nad pričakovanji. Zelo zadovoljen.

Marijana Č.
12 dolazaka, 18 mjeseci

Pre zadovoljna 🙂 Predstavlja opuštenost i više samopouzdanja prilikom smijanja što prije nije bilo prisutno. Zubi su nešto što primjetim odmah na osobi, zato smatram da je vrlo bitno voditi računa o zubima i zubnoj higijeni.

Marko P.
13 dolazaka, 18 mjeseci

Zadovoljan sam s novim osmijehom te sa ljubaznošću i stručnosti osoblja.

Ana J.
16 dolazaka, 22 mjeseca

Jako sam zadovoljna novim osmijehom. Puno se više smijem i imam više samopouzdanja bez aparatića.

Gašper R.
7 dolazaka, 12 mjeseci

Jako sam zadovoljan s krajnjim rezultatom i terapijom i što imam osmijeh koji sam oduvijek želio. Dr. Leila Latić Hodžić i njen tim su izuzetni, profesionalni i prije svega slušaju želje pacijenta i ono što mi se najviše sviđa je što se do posljednjeg trenutka trude pacijenta učiniti 100% zadovoljnim. Hvala timu i preporučujem ga svima koji žele savršen i zdrav osmijeh.

EU financiranje logo
Projekt "Ortolook" je sufinancirala Europska unija – NextGenerationEU
Skip to content