Duboki zagriz

duboki-zagriz

Što je duboki zagriz?

Duboki zagriz je česta pojava kod osoba svih uzrasta. Dijagnosticira se ako se gornji zubi preklapaju s donjima više od 3 milimetra.

Evo kako možete prepoznati imate li dubok zagriz:  zatvorite zube i nasmijte se – ako ne vidite donje zube velika je šansa da imate dubok zagriz. 

Ako se duboki zagriz ne ispravi, s vremenom će doći do oštećenja na vrhovima donjih zubi i stražnjim dijelovima gornjih zubi. U tom slučaju jedino rješenje je brušenje zubi i postavljanje umjetnih krunica.

Ispravljanjem dubokog zagriza čuvate zdravlje svojih zuba i estetiku svog osmijeha.

Možete li u Ortolook-u ispraviti duboki zagriz?

Naravno. Uz ortodontski aparatić i pomno planiranu terapiju možemo korigirati duboki zagriz, kreirati savršen osmjeh i dugoročno spriječiti oštećivanje vaših zuba.

Pročitajte iskustva naših pacijenata koji su došli s problemom dubokog zagriza

Matea P.
12 dolazaka, 18 mjeseci

Vrlo sam zadovoljna! Osmijeh je oduvijek bio moja nesigurnost, ali sada ću se bezbrižno smijati 🙂 Odlazak ortodontu za mene je vrlo pozitivno iskustvo <3

Dominik K.
8 dolazaka, 15 mjeseci

Zadovoljan i sretan! Lijep osmijeh je nešto što podiže samopouzdanje osobe.

Kristja R.
17 dolazaka, 24 mjeseca

Osmijeh sa osmijehom, lakše je čistiti zube.

Jelena B., 40
9 dolazaka, 14 mjeseci

Preponosna na sebe!!! Veliko hvala cijelom timu na prijateljskom odnosu i ovom wow osmijehu

Neven H., 39
8 dolazaka, 12 mjeseci

Dobio sam preporuku za Ortolook ordinaciju od prijatelja. Prije postave mislio sam da imam ok zube jer me mučio samo jedan zub koji je bio uvučen unutra. Sad kada sam završio terapiju i usporedio konačan rezultat sa svojim “ok” zubima s početka vidim da su to dva svijeta. Sada imam toliko pravilan osmijeh i svi zubi se vide. Nema prilike da se nasmijem u društvu a da mi netko ne kaže Wow kako prekrasni zubi! Samo radi tog osjećaja vrijedi nositi aparatić.

EU financiranje logo
Projekt "Ortolook" je sufinancirala Europska unija – NextGenerationEU
Skip to content