O nama

about-us-full-hero-image-desktop

Ortolook je specijalistička ortodontska ordinacija koja kreira lijepe i trajne osmjehe unapređujući dentalno zdravlje pacijenta.

“Nakon dva puta što sam bezuspiješno nosio aparatić moje problema je riješila dr. Leila. Kako sam već imao doticaja s drugim doktorima mogu reći da je razina usluge, kvalitete i stručnosti nešto izuzetno. Lakoća s kojom cijeli tim radi dovoljno govori o stručnosti. Sve je išlo prema dogovoru i pomicanja zubi sam pratio iz dana u dan. Zbog prirode svog posla posebno bih pohvalio uslužnost i brigu koju su mi pokazali u svakom mailu i telefonskom razgovoru. ”

P. Ković
2023-award
2022-award
2021-award
o_nama_01
o_nama_02
o_nama_03
o_nama_04
o_nama_05
o_nama_06

Zašto Ortolook?

award-icon

Najdoktor po izboru pacijenata

certificate-icon

Sve terapije vodi dr.sc. Leila Latić Hodžić, doktorica znanosti i specijalistica ortodoncije s međunarodnim certifikatima.

Wink emoji icon

Naše cijene obuhvaćaju kompletnu uslugu, bez dodatnih naplata i iznenađenja - "osmijeh u ruke"

magic-want-icon

Jednostavnim riječima i uputama objašnjavamo proces terapije - i s puno strpljenja odgovaramo na sva vaša pitanja

o_nama_cutout

Medicinskim pristupom do lijepog i zdravog osmijeha

Pacijenti ponekad žele brza ili naizgled povoljna rješenja poput osmijeha za šest mjeseci ili aparatića na jednoj čeljusti – ali to nisu dobra rješenja. Njima se može privremeno postići ljepši osmijeh – ali rezultati neće biti trajni. U nekim slučajevima takvim se zahvatima može nanijeti šteta zdravlju zubi.

U Ortolooku zato estetici osmijeha pristupamo poštivajući najviše standarde ortodontske struke i pacijentove dugoročne dobrobiti. Lijep osmijeh nije dovoljan – važno je da je zdrav i trajan.

Svaki aparatić može dati odlične rezultate u rukama specijalista

Koristimo različite tipove aparatića kako bismo svakom pacijentu mogli ponuditi najbolje moguće rješenje uzimajući u obzir tip problema, stil života, vremenske i financijske okvire.

Vrhunske rezultate možemo postići svakom vrstom aparatića – što nam daje fleksibilnost da terapiju učinimo što ugodnijom i održivijom za naše pacijente.

Strpljivost, ljubaznost i ljudskost su DNA naše ordinacije

Osnova ortodoncije su znanost i medicina – ali bez ljudske topline, strpljenja i povjerenja do rezultata se teže dolazi. Uspjeh terapije je uvijek plod suradnje liječnika i pacijenta. Zato njegujemo otvorenost, dobru atmosferu, a doktorica Leila jednostavnim jezikom uvijek objasni sve što vas zanima ili brine.

Lucija P.
16 dolazaka, 24 mjeseca

Jako sam zadovoljna s novim osmijehom, osjećam se samopouzdanije i više ne prekrivam usta rukom dok se smijem.

Karla M.
16 dolazaka, 24 mjeseca

Vrlo profesionalni, komunikativni i stručni. Uvijek sam dočekana s osmijehom na licu, sve lijepo objasne i osjećam se vrlo ugodno u ordinaciji i okruženju. S ovakvim osmijehom i osobljem kao da problema nije ni bilo. Osmijeh od uha do uha, kako moj tako i njihov. 

Leondarda P.
16 dolazaka, 24 mjeseca

Svi su bili odlični i drago mi je što sam bila njihova pacijentica. Osjećam se super!

Valentina Đ.
16 dolazaka, 24 mjeseca

Doktorica i osoblje su bili jako dragi i pristojni. Osjećam se SUPER! Hvala Vam. 🙂 

Ivana L.
16 dolazaka, 24 mjeseca

10+ Najbolja doktorica na svijetu! Ljubazna, nježna i puna razumijevanja! Osoblje također! Osjećam se nikada bolje, sretnije, ispunjenije i sigurnije! Veliko hvala! =) 

Matea P.
16 dolazaka, 24 mjeseca

Vrlo sam zadovoljna! Osmijeh je oduvijek bio moja nesigurnost, ali sada ću se bezbrižno smijati 🙂 Odlazak u Ortolook za mene je vrlo pozitivno iskustvo <3 

Upoznajte dr. Leilu

Dr. Leila Latić Hodžić je osnivačica Ortolooka, specijalistica ortodoncije i doktorica znanosti koja je kroz 18 godina radnog iskustva uljepšala osmijeh više od 4000 ljudi.

Doktorirala je 2018. godine, a i nakon doktorata se redovito usavršava na domaćim i inozemnim ortodontskim kongresima i edukacijama.

Nositeljica je certifikata za Spark, Damon i Invisalign sustav.

homepage_cutout_dr_leila
EU financiranje logo
Projekt "Ortolook" je sufinancirala Europska unija – NextGenerationEU
Skip to content